Νέα υπηρεσία «GoBackSafe» απο Metropolitan: κάντε εύκολα και γρήγορα Test Covid-19 για το ταξίδι σαςTα θεραπευτήρια Υγεία, Μetropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ και Creta Interclinic, καθώς και τα Διαγνωστικά Κέντρα HealthSpot, μέλη του μεγαλύτερου ιδιωτικού ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, του Hellenic Healthcare Group, προσφέρουν σε όλους τους ταξιδιώτες μέσω της υπηρεσίας «GoΒackSafe» τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν εύκολα και γρήγορα το τεστ Covid-19.

Διαθέτοντας ένα εκτεταμένο δίκτυο εξεταστικών κέντρων στην Αθήνα και στους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα, τον απαραίτητο εξοπλισμό και το εξειδικευμένο προσωπικό, το HHG προσφέρει τη δυνατότητα διενέργειας όλων των ειδών τεστ Covid-19 (μέθοδοι RT-PCR, Rapid PCR και Rapid Ag) σύμφωνα με τις απαιτήσεις που ορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και το αμερικανικό CDC.

Η όλη διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το gobacksafe.digitalclinic.gr για να κλείσουν online το ραντεβού για το τεστ.Η δειγματοληψία από εξειδικευμένο προσωπικό γίνεται στο πιο κοντινό εξεταστικό κέντρο.

Τα αποτελέσματα αποστέλλονται με email και sms, για το τεστ ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid Covid-19 Ag test) μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, ενώ για το τεστ Covid-19 με τη μοριακή μέθοδο (PCR) εντός 24ωρο.

Ενημερωθείτε αναλυτικά ΕΔΩ και… GoBackSafe!