Το Metropolitan General είναι μία από τις μεγαλύτερες και αρτιότερα εξοπλισμένες μονάδες υγείας της χώρας. Διαθέτει το δυναμικό, τον εξοπλισμό και την υποδομή ώστε να αντιμετωπίζει ολοκληρωμένα και υπεύθυνα οποιοδήποτε περιστατικό σε επίπεδο διάγνωσης, πρόληψης και θεραπείας. Συνεργάζεται με έμπειρους και διεθνώς αναγνωρισμένους ιατρούς ενώ στελεχώνεται από υψηλής επιστημονικής κατάρτισης νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Το Metropolitan General έχει πιστοποιηθεί για το σύνολο των υπηρεσιών του σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2015 και τα πρότυπα του Διεθνούς Οργανισμού Ιατρικού Τουρισμού Temos International.

Διαθέτει 226 κλίνες νοσηλείας, 13 χειρουργικές αίθουσες, 5 αίθουσες One-Day Clinic και 10 κλίνες σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Λειτουργεί επίσης, Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών 24 ώρες το 24ωρο, εξωτερικά ιατρεία διαφόρων ειδικοτήτων, εξειδικευμένα τμήματα και ειδικές μονάδες για πιο αποτελεσματική φροντίδα και άρτια εξοπλισμένα διαγνωστικά και απεικονιστικά εργαστήρια όπου πραγματοποιούνται όλες οι σύγχρονες και οι πιο εξειδικευμένες εξετάσεις.

 

 

general logo