Το Metropolitan Hospital ιδρύθηκε το 2001 και έχει πλέον καθιερωθεί στον κλάδο της ιδιωτικής υγείας. Καλύπτει όλες τις ιατρικές ειδικότητες και διαθέτει όλα τα διαγνωστικά εργαστήρια, εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένες συνθήκες ιατρικής και νοσηλευτικής παρακολούθησης. Διαθέτει τη μόνη πιστοποιημένη από το European Stroke Organisation, Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας - Οξέων Αγγειακών Εγκεφαλικών Επεισοδίων στην Ελλάδα.

Διαθέτει διακεκριμένους ιατρούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό και αξιοποιεί τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και διαγνωστικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας, προσφέροντας υπηρεσίες υγείας υψηλών προδιαγραφών με σεβασμό προς τον ασθενή. Έχει αναπτύξει συνεργασίες με πρότυπα νοσηλευτικά κέντρα και επιστημονικά ιδρύματα του εξωτερικού.

Σε ετήσια βάση, περίπου 35.000 ασθενείς νοσηλεύονται στις 300 κλίνες που διαθέτει, ενώ 350.000 ασθενείς περιθάλπονται στα εξωτερικά ιατρεία και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Συνεργάζεται με περισσότερους από 1.500 ιατρούς και απασχολεί περίπου 800 νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό.

 

 

hospital logo