Eγκαινιάστηκαν τα τρία διαγνωστικά κέντρα ΗealthSpot του Ομίλου HHG. Σε λειτουργία το τέταρτο στον Πειραιά

Εγκαινιάστηκαν τα τρία HealthSpot του Hellenic Healthcare Group (HHG) ανοίγοντας τις πύλες τους σε κεντρικά σημεία της Αττικής, στην Κηφισιά, το Περιστέρι και τη Γλυφάδα, ενώ ξεκίνησε και η λειτουργία του τέταρτου HealthSpot στον Πειραιά (λειτουργεί εντός ΟΛΠ για τους ταξιδιώτες αποκλειστικά). Στόχος των HealthSpot είναι να αναδειχθούν στο «συν» στην υγεία, προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες διάγνωσης και εξατομικευμένης αντιμετώπισης με έμφαση πάντα στην αξία της πρόληψης.

Οι εκδηλώσεις εγκαινίων πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία εκπροσώπων του Ομίλου HHG, και ιατρών από τα Θεραπευτήρια του Ομίλου. Mάλιστα, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων στο HealthSpot της Γλυφάδας και στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου HHG, ανακοινώθηκε οικονομική δωρεά σε εκπροσώπους της ΕΛΕΠΑΠ, για τις ανάγκες των παιδιών.

Στελεχωμένα με εξειδικευμένους και διακεκριμένους ιατρούς, έμπειρο νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό και εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής, τα HealthSpot αξιοποιούν νέες ψηφιακές τεχνολογίες με στόχο την άμεση και βέλτιστη εξυπηρέτηση του κοινού. Ο προγραμματισμός των ραντεβού, η παραλαβή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων και πολλές άλλες υπηρεσίες πραγματοποιούνται ψηφιακά και διασφαλίζουν ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.

Στα HealthSpot αξιοποιούνται επίσης οι πρωτοποριακές ψηφιακές εφαρμογές του HHG όπως είναι ο Προσωπικός Φάκελος Υγείας my-Ygeia και η Digital clinic. Ο Προσωπικός Φάκελος Υγείας my-Ygeia αποτελεί μια εφαρμογή ψηφιακής αποθήκευσης και διαχείρισης ιατρικών εξετάσεων και δεδομένων, μέσω της οποίας ο χρήστης έχει άμεση και εύκολη πρόσβαση στο ιατρικό αρχείο του από εξετάσεις που έχει πραγματοποιήσει στα Θεραπευτήρια του Ομίλου. Η Digital Clinic είναι επίσης μια ψηφιακή εφαρμογή που προσφέρει απομακρυσμένη διάγνωση, συνταγογράφηση και έκδοση παραπεμπτικού εξετάσεων, καθώς και δυνατότητα προγραμματισμού ιατρικού ραντεβού.

Μία ακόμα καινοτομία των HealthSpot είναι η ανοιχτή επικοινωνία με τα έξι θεραπευτήρια του Ομίλου HHG (Yγεία, Μetropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ και Creta InterClinic). Οι εξεταζόμενοι μπορούν να απευθυνθούν –δια ζώσης ή ψηφιακά– σε νοσοκομειακό ιατρό του HHG για μία πρώτη εκτίμηση ή και παραπομπή για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο κ. Ανδρέας Καρταπάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Θεραπευτηρίου Υγεία, επεσήμανε ότι «τα HealthSpot είναι δίπλα σας και είναι η επένδυση που η πανδημία έκανε πιο επίκαιρη από ποτέ με τα διαγνωστικά κέντρα να έχουν αποκτήσει έναν ιδιαίτερο και αυξημένο ρόλο στην καθημερινότητα όλων μας, προσφέροντας υψηλού επιπέδου διαγνωστικές και ιατρικές υπηρεσίες με την πιο ζεστή φροντίδα για την υγεία και την ευεξία σας. Το ολοκληρωμένο δίκτυο περίθαλψης HealthSpot λόγω της γεωγραφικής διασποράς εξυπηρετεί κοντά στον τόπο κατοικίας των εξεταζόμενων χωρίς να χρειαστεί να επισκεφθούν κάποιο από τα θεραπευτήριά μας. Επισκεφθείτε τους εξωνοσοκομειακούς πολυχώρους για ένα απλό check up ή για σύνθετες ιατρικές εξετάσεις. Η κορυφαία τεχνολογία και οι πρωτοποριακές ιατρικές μέθοδοι, που ακολουθεί η κορυφαία ομάδα επιστημόνων του HHG, το αφοσιωμένο νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό μας που αντιμετωπίζουν τις υποθέσεις των ασθενών με τη μεγαλύτερη ενσυναίσθηση και φροντίδα, είναι αυτό που μας ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα διαγνωστικά, βάζοντας τον άνθρωπο πάντα σε πρώτο πλάνο. Τα ΗealthSpot είναι το «συν» στη υγεία όλων μας και είναι εδώ για να βοηθήσουν τους ασθενείς και τους εξεταζόμενους με όλη τους τη στοργή, αλλά και την υψηλή επιστημονική τους κατάρτιση.»