Ο όμιλος HHG ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Μega Brokers στον Κλάδο Ζωής και Υγείας

Όμιλο HHG (Hellenic Health Group) ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τη Mega Brokers υλοποιώντας για άλλη μια φορά τη διαχρονική δέσμευση της για υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας για τους συνεργάτες και τους πελάτες τους.

Πλέον όλοι οι πελάτες του Δικτύου Συνεργατών που έχουν συνάψει Ασφαλιστήριο συμβόλαιο σε οποιοδήποτε κλάδο ασφάλισης με οποιαδήποτε Ασφαλιστική Εταιρία, μέσω της Mega Βrokers, μπορούν να απολαμβάνουν προνομιακές υπηρεσίες υγείας στα νοσηλευτικά Ιδρύματα του Ομίλου HHG.

Αναλυτικά οι παροχές και οι διαδικασίες έγιναν γνωστές πρόσφατα σε διαδικτυακή παρουσίαση από τους ανθρώπους του Ομίλου HHG στους συνεργάτες της Mega Βrokers.

Σχετικά με τον Όμιλο HHG

Το Hellenic Healthcare Group (HHG) αποτελεί τον μεγαλύτερο ιδιωτικό όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2018 με όραμα να πρωταγωνιστήσει στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα. Ο Όμιλος διαθέτει 6 κορυφαία θεραπευτήρια στην Ελλάδα –Yγεία, Μetropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ, Creta InterClinic και τα προηγμένα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot, καθώς και το Ο όμιλος HHG ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Μega Brokers στον Κλάδο Ζωής και Υγείας και το Ιδιωτικό νοσοκομείο Απολλώνειο στην Κύπρο.

Οι πρότυπες νοσηλευτικές μονάδες του HHG παρέχουν υψηλής ποιότητας ιατρική φροντίδα και διεθνώς ανταγωνιστικές υπηρεσίες για κάθε θέμα υγείας, από τη γέννηση έως την τρίτη ηλικία, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.