Το Αρεταίειο Νοσοκομείο ιδρύθηκε το 2006 στη Λευκωσία είναι ένα σύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών νοσοκομείο, το οποίο διαθέτει και αξιοποιεί τις πλέον προηγμένες ιατρικές τεχνολογίες και με τη συνεργασία ιατρών όλων των ειδικοτήτων, παρέχει στον ασθενή όλες τις διαγνωστικές και θεραπευτικές υπηρεσίες κάτω από την ίδια στέγη, σε ένα ανθρώπινο και φιλικό περιβάλλον.

Oι κτηριακές του εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός του ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες της ιατρικής επιστήμης και στις σχετικές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ η λειτουργία του στηρίζεται σε Διεθνή αναγνωρισμένα πρότυπα.

Εντός του νοσοκομείου στεγάζονται πέραν των 40 διακεκριμένων ιατρών ενώ παράλληλα, πέραν των 100 ιατρών από Κύπρο και εξωτερικό πλαισιώνουν σήμερα το δίκτυο συνεργατών ιατρών του Νοσοκομείου.

Με συνολική κάλυψη 12.000m2, 71 κλίνες (ΓΕΣΥ+Κάππα), 5 ΜΕΘ, 54 κλίνες σε Παθολογικό, Χειρουργικό και Γυναικολογικό Θάλαμο, 6 κλίνες στην Καρδιολογική Μονάδα, 5 χειρουργεία άσηπτα,1 σηπτικό και 1 στις Πρώτες Βοήθειες, το Αρεταίειο Νοσοκομείο προσπαθεί να εκπληρώσει το στόχο του που είναι η βελτίωση της φροντίδα των ασθενών του μέσω της ποιοτικής υγειονομικής περίθαλψής τους.

 

 

aretaieio article