Η Κλινική Λητώ, το πρώτο ιδιωτικό μαιευτήριο υψηλού κύρους στην Ελλάδα, συμπληρώνει 52 χρόνια επιτυχούς πορείας στο χώρο της Υγείας και έχει πλέον διαπιστευθεί και ως Γενική Κλινική παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών υγείας, οι οποίες εκτείνονται από τη Μαιευτική-Γυναικολογία έως την Ουρολογία και την Ωτορινολαρυγγολογία, συμπεριλαμβάνοντας ακόμα και επεμβάσεις λειτουργικής ρινοπλαστικής. Διαθέτει 11 χειρουργικές αίθουσες, 8 για άσηπτα χειρουργεία και 3 για σηπτικά χειρουργεία/8 άσηπτες και 3 σηπτικές, ενώ τέσσερις από αυτές είναι εξοπλισμένες για τη διενέργεια ενδοσκοπικών και λαπαροσκοπικών επεμβάσεων.

Η Γενική Κλινική Λητώ προσφέρει προηγμένες ιατρικές υπηρεσίες με τη συνδρομή απεικονιστικών εξετάσεων υψηλής ακρίβειας, που εξασφαλίζουν οι σαρωτές τελευταίας τεχνολογίας με τους οποίους είναι εξοπλισμένο το Τμήμα Αξονικής και Μαγνητικής τομογραφίας. Επιπλέον, διαθέτει ένα εξελιγμένο και σύγχρονο Κέντρο Μαστού όπου μια πλήρης επιστημονική ομάδα υψηλής εξειδίκευσης προσφέρει άριστη φροντίδα, προσυμπτωματικό έλεγχο υψηλής απόδοσης, κορυφαία χειρουργική θεραπεία και μετεγχειρητική παρακολούθηση, κυρίως σε περιπτώσεις καρκίνου του μαστού.

Η Κλινική βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, είναι εύκολα προσβάσιμη και διαθέτει εγκαταστάσεις 7.000 m², άδεια λειτουργίας γενικής κλινικής, περισσότερα από 25 διαγνωστικά και θεραπευτικά τμήματα και δυναμικότητα 100 νοσοκομειακών κλινών.

Έχει προσωπικό 270 ατόμων και συνεργάζεται με περισσότερους από 700 γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.

 

 

 

lito logo