Το Λητώ, με 52 χρόνια επιτυχίας στον τομέα της υγείας υπήρξε το πρώτο ιδιωτικό μαιευτήριο κύρους στην Ελλάδα και πρόσφατα έχει διαπιστευθεί και ως Γενική Κλινική που παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών υγείας, από Μαιευτική-Γυναικολογία έως Γενική και Πλαστική Χειρουργική, Ουρολογία, Ωτορινολαρυγγολογία, λειτουργική ρινοπλαστική. Η χειρουργική κλινική διαθέτει 8 ασηπτικές και 3 σηπτικές χειρουργικές αίθουσες, οι τέσσερις από τις οποίες είναι εξοπλισμένες για τη διενέργεια ενδοσκοπικών και λαπαροσκοπικών επεμβάσεων.

Η Γενική μας Κλινική προσφέρει προηγμένες ιατρικές υπηρεσίες με όλων των τύπων απεικονιστικών μελετών που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο Τμήμα Αξονικής και Μαγνητικής τομογραφίας, έχοντας τοποθετήσει σαρωτές τελευταίας τεχνολογίας.

Το Λητώ διαθέτει επίσης ένα εξελιγμένο και σύγχρονο Κέντρο Μαστού που προσφέρει άριστη φροντίδα από επιστημονική ομάδα υψηλής ειδίκευσης και προ-συμπτωματικό έλεγχο κορυφαίας απόδοσης με έμπειρη χειρουργική και μετεγχειρητική παρακολούθηση, κυρίως για περιπτώσεις καρκίνου του μαστού.

Το Λητώ βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και είναι εύκολα προσβάσιμο, διαθέτει εγκαταστάσεις επιφάνειας 7.000 m2 και άδεια λειτουργίας ως γενική κλινική δυναμικότητας 100 νοσοκομειακών κλινών καθώς και περισσότερα από 25 διαγνωστικά και θεραπευτικά τμήματα.

Στελεχώνεται με 270 υπαλλήλους και συνεργάζεται με περισσότερους από 700 γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.

 

 

lito logo