Το Υγεία είναι το πρώτο μεγάλο Ιδιωτικό Νοσηλευτικό Ίδρυμα που λειτούργησε στην Ελλάδα το 1975 και μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές Νοσοκομειακές Μονάδες της χώρας μας.

Έχοντας κλείσει μισό αιώνα λειτουργίας και το κυριότερο κοινής πορείας με την κοινωνία, το Υγεία συνεχίζει να πρωτοπορεί στην υγεία, θέτοντας όλο και πιο ψηλά τον πήχη της ιδιωτικής περίθαλψης στην Ελλάδα.

Το Υγεία αποτελεί το Νοσοκομείο στο οποίο πραγματοποιήθηκε η πρώτη μεταμόσχευση καρδιάς στη χώρα μας, αντιμετωπίστηκε το πρώτο κρούσμα AIDS, έγινε η πρώτη στην Ευρώπη εμφύτευση ραδιενεργών κόκκων σε καρκίνο του προστάτη, ενώ ο επιτυχής διαχωρισμός Σιαμαίων το Μάιο του 1989 στο Νοσοκομείο, χάρισε την αυτόνομη προσωπική ζωή σε δύο άτομα.

Το Υγεία στη μακρόχρονη πορεία του έχει να επιδείξει ένα ευρύ φάσμα βραβεύσεων και διακρίσεων, τόσο για τις υπηρεσίες που παρέχει όσο και για τις σχέσεις συνεργασίας που προάγει μεταξύ των διαφορετικών ομάδων, των εργαζομένων, των πελατών, της κοινωνίας.

Το Υγεία είναι το πρώτο νοσοκομείο στην Ελλάδα που έλαβε τη Χρυσή Σφραγίδα Έγκρισης από τον αμερικανικό οργανισμό Joint Commission International (JCI), το πιο αναγνωρισμένο και αυστηρό πρότυπο ποιότητας υπηρεσιών υγείας και ασφάλειας ασθενών διεθνώς, την οποία διατηρεί από το 2010.

Διαθέτει 315 κλίνες νοσηλείας και 18 χειρουργικές αίθουσες. Συνεργάζεται με περισσότερους από 850 ιατρούς και απασχολεί περισσότερους από 1.250 εργαζομένους. Περισσότερες από 1 εκατ. εργαστηριακές εξετάσεις πραγματοποιούνται ετησίως στις εγκαταστάσεις του.

 

 

 

ygeio logo