Τα HealthSpot αποτελούν τα νέα προηγμένα διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου Hellenic Healthcare Group. Kαλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υγείας πρωτοβάθμιας περίθαλψης και στελεχώνονται από ιατρούς υψηλής κατάρτισης και εξειδίκευσης. Είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία αιχμής και σε ανοιχτή επικοινωνία με τα έξι θεραπευτήρια του Ομίλου (Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Μetropolitan General, Λητώ, Creta InterClinic).

Από τον προγραμματισμό των ραντεβού και την άφιξη στο διαγνωστικό κέντρο, μέχρι την παραλαβή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων, τα HealthSpot ενσωματώνουν νέες τεχνολογίες που διευκολύνουν το κοινό, με ταχύτητα και ασφάλεια. Επίσης, δίνουν τη δυνατότητα στον πελάτη καθώς βρίσκεται στο χώρο του διαγνωστικού κέντρου HealthSpot, να πραγματοποιήσει online επίσκεψη με ιατρό των θεραπευτηρίων του HHG.

Τα ΗealthSpot Βρίσκονται σε κεντρικά σημεία της Αττικής, εύκολα προσβάσιμα με δυνατότητα να εξυπηρετήσουν κατοίκους περιοχών κατά πολύ ευρύτερων από τους Δήμους στους οποίους ανήκουν.

Το καλοκαίρι του 2021 τα Διαγνωστικά Κέντρα HealthSpot, παρείχαν τη δυνατότητα διεξαγωγής τεστ Covid-19 σε ειδικά σημεία μεγάλων τουριστικών προορισμών, όπως είναι το κέντρο της Μυκόνου και το αεροδρόμιου του νησιού, καθώς και τα αεροδρόμια της Κέρκυρας, των Χανίων και της Ρόδου. Επίσης, σε ειδικά διαμορφωμένο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο (isobox) στο λιμάνι της Ραφήνας, δόθηκε η δυνατότητα σε όλους τους ταξιδιώτες να πραγματοποιήσουν εύκολα και γρήγορα το Rapid test Covid-19 που απαιτούταν για το ταξίδι τους, με απόλυτη ασφάλεια σύμφωνα με όλα τα μέτρα προστασίας

 

 

 

ΗealthSpot logo