Τα HealthSpot αποτελούν τα νέα προηγμένα διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου Hellenic Healthcare Group. Kαλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υγείας πρωτοβάθμιας περίθαλψης και στελεχώνονται από ιατρούς υψηλής κατάρτισης και εξειδίκευσης. Είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία αιχμής και σε ανοιχτή επικοινωνία με τα έξι θεραπευτήρια του Ομίλου (Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Μetropolitan General, Λητώ, Creta InterClinic).

Από τον προγραμματισμό των ραντεβού και την άφιξη στο διαγνωστικό κέντρο, μέχρι την παραλαβή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων, τα HealthSpot ενσωματώνουν νέες τεχνολογίες που διευκολύνουν το κοινό, με ταχύτητα και ασφάλεια. Επίσης, δίνουν τη δυνατότητα κατ’ οίκον υπηρεσιών υγείας μέσω της υπηρεσίας Homecare.

Τα ΗealthSpot βρίσκονται σε κεντρικά σημεία της Αττικής εύκολα προσβάσιμα (Κηφισιά, Γλυφάδα, Περιστέρι, Ραφήνα), καθώς και στον Πειραιά (Ακτή Μιαούλη- Πύλη Ε11) αποκλειστικά για την κάλυψη των ιατρικών αναγκών επιβατών των κρουαζιερόπλοιων. Επίσης, λειτουργούν σε Σαντορίνη και Μύκονο (MyClinic και κέντρο Αιμοκάθαρσης MyDialysis).

 

HealthSpot Γλυφάδας
HealthSpot Γλυφάδας
HealthSpot Κηφισιάς
HealthSpot Κηφισιάς
Healthspot Πειραιά
Healthspot Πειραιά
Healthspot Περιστερίου
Healthspot Περιστερίου
MyClinic Mykonos
MyClinic Mykonos
Healthspot Σαντορίνης
Healthspot Σαντορίνης

ΗealthSpot logo