Προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υγείας και φιλοξενίας.

Το Τμήμα Διεθνών Ασθενών του HHG προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης και φιλοξενίας, ικανοποιώντας πλήρως τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των διεθνών ασθενών.

Το Τμήμα παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες σε ένα φιλόξενο περιβάλλον, μετατρέποντας τη νοσηλεία του ασθενούς σε μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία για αυτούς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μια έμπειρη ομάδα αναλαμβάνει την πλήρη ιατρική διαχείριση του περιστατικού, καθώς οι ιατροί και το υπόλοιπο προσωπικό ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για τη δεδομένη θεραπεία, τις εξετάσεις που έχουν ήδη διεξαχθεί και την κλινική κατάσταση του ασθενούς.

Μερικές από τις υπηρεσίες IPD περιλαμβάνουν:

  • Ορισμός συντονιστών καθ' όλη τη διάρκεια της θεραπείας
  • Διευθέτηση υπηρεσίας ασθενοφόρου για επείγοντα περιστατικά
  • Απόκτηση έμπειρων διαχειριστών περιστατικών, εξοικειωμένους με τη χώρα και τη γλώσσα σας, για να σας βοηθήσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επίσκεψής σας
  • Παροχή διερμηνέων
  • Βοήθεια για ταξιδιωτικές βίζες
  • Μετάφραση ιατρικών εγγράφων

HealthSpot

Το Ιατρικό Κέντρο HealthSpot στο λιμάνι του Πειραιά (το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας) δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ως Πρότυπο Κέντρο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας. Είναι αφιερωμένο στον τομέα της κρουαζιέρας, ακολουθώντας τα πρωτόκολλα της ολοκληρωμένης διαχείρισης για διεθνείς ασθενείς.

Η HealthSpot Piraeus παρέχει υπηρεσίες ιατρικών, απεικονιστικών και μικροβιολογικών εξετάσεων. Επίσης, στο HealthSpot Πειραιά πραγματοποιείται η διαδικασία ιατρικών εξετάσεων για τη στράτευση πεζοναυτών καθώς και η επιλογή των περιστατικών που χρήζουν νοσηλείας και μεταφοράς στο Νοσοκομείο.

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται σε ασθενείς σε αεροδρόμια, λιμάνια, ξενοδοχεία και διάφορες περιοχές σε όλη τη χώρα: Κρήτη (Ηράκλειο, Μπαλί, Άγιος Νικόλαος, Χερσόνησος, Μάλια, Χανιά, Αμμουδάρα), Πάτρα, Καλαμάτα, Κυλλήνη, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική (Καλλιθέα), Καβάλα, Κατερίνη, Καρδίτσα, Ρόδος, Κως (Κέντρο, Κέφαλος), Σκιάθος, Ζάκυνθος (Κέντρο, Αργάσι, Λαγανάς, Τσ. , Καλαμάκι), Κέρκυρα (Κέντρο, Κασσιόπη, Ρόδα, Σιδάρι), Λευκάδα, Κεφαλονιά (Αργοστόλι, Ληξούρι), Κάρπαθος, Σάμος.
Το HHG είναι δίπλα σας 24/7 σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Το HHG παρέχει υπηρεσίες αεροπορικών ασθενοφόρων σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Λόγω της εγγύτητας όλων αυτών των περιοχών, ο ασθενής μπορεί
να μεταφερθεί στο Metropolitan Hospital μέσα σε μόλις 1-2 ώρες.