Προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υγείας και φιλοξενίας.

Το Τμήμα Διεθνών Ασθενών του HHG προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης και φιλοξενίας, ικανοποιώντας πλήρως τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των διεθνών ασθενών.

Το Τμήμα παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες σε ένα φιλόξενο περιβάλλον, μετατρέποντας τη νοσηλεία του ασθενούς σε μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία για τον ίδιο και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Μια έμπειρη ομάδα αναλαμβάνει την πλήρη ιατρική διαχείριση του περιστατικού, καθώς οι ιατροί και το υπόλοιπο προσωπικό ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για τη δεδομένη θεραπεία, τις εξετάσεις που έχουν ήδη διενεργηθεί και την κλινική κατάσταση του ασθενούς.

Στις υπηρεσίες του Τμήματος περιλαμβάνονται:

  • Ορισμός συντονιστών καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας
  • Διευθέτηση υπηρεσίας ασθενοφόρου για επείγοντα περιστατικά
  • Ορισμός έμπειρων διαχειριστών περιστατικού, εξοικειωμένων με τη χώρα και τη γλώσσα του ασθενούς, για να τον βοηθήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής του
  • Παροχή διερμηνέων
  • Βοήθεια για ταξιδιωτικές βίζες
  • Μετάφραση ιατρικών εγγράφων

HealthSpot

Το Ιατρικό Κέντρο HealthSpot στο λιμάνι του Πειραιά (το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας) είναι το πρώτο στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε ως Πρότυπο Κέντρο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας. Είναι αφιερωμένο στον τομέα της κρουαζιέρας, ακολουθώντας τα πρωτόκολλα της ολοκληρωμένης διαχείρισης για διεθνείς ασθενείς.

Το HealthSpot Πειραιά παρέχει ιατρικές, απεικονιστικές και μικροβιολογικές εξετάσεις. Επίσης, στο Κέντρο πραγματοποιείται η διαδικασία ιατρικών εξετάσεων για τη στράτευση πεζοναυτών καθώς και η επιλογή των περιστατικών που χρήζουν νοσηλείας και μεταφοράς στο Νοσοκομείο.

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται σε ασθενείς σε αεροδρόμια, λιμάνια, ξενοδοχεία και διάφορες περιοχές σε όλη τη χώρα: Κρήτη (Ηράκλειο, Μπαλί, Άγιο Νικόλαο, Χερσόνησο, Μάλια, Χανιά, Αμμουδάρα), Πάτρα, Καλαμάτα, Κυλλήνη, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική (Καλλιθέα), Καβάλα, Κατερίνη, Καρδίτσα, Ρόδο, Κω (Κέντρο, Κέφαλο), Σκιάθο, Ζάκυνθο (Κέντρο, Αργάσι, Λαγανά, Τσιλιβί, Καλαμάκι), Κέρκυρα (Κέντρο, Κασσιόπη, Ρόδα, Σιδάρι), Λευκάδα, Κεφαλλονιά (Αργοστόλι, Ληξούρι), Κάρπαθο, Σάμο.

Ο Όμιλος HHG είναι δίπλα σας 24/7 σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η HHG παρέχει υπηρεσίες αεροπορικών ασθενοφόρων σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Λόγω της εγγύτητας όλων αυτών των περιοχών, ο ασθενής μπορεί να μεταφερθεί στο Metropolitan Hospital μέσα σε μόλις 1-2 ώρες