Το HHG στο πλευρό του Ερασιτεχνικού Τουρνουά Τένις στον Αθλητικό Όμιλο Κηφισιάς

Ο Όμιλος HHG (Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, διαγνωστικά κέντρα Healthspot) ως ένθερμος υποστηρικτής του αθλητισμού και της ευεξίας, είναι αρωγός της φετινής διοργάνωσης του Ερασιτεχνικού Open Τουρνουά Τένις του Αθλητικού Ομίλου Κηφισιάς για το 2022, όπου διεξάγεται από τις 28 Μαΐου έως 26 Ιουνίου στο χώρο του ΑΟΚ Κηφισιάς.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων Ορθοπαιδικός Ιατρός, συνεργάτης των θεραπευτηρίων του ΗΗG θα βρίσκεται στο χώρο του Τουρνουά για την αντιμετώπιση τυχόν επειγόντων περιστατικών και για να συνομιλήσει με τους παρευρισκόμενους απαντώντας σε απορίες τους. Επίσης, το υπερσύγχρονο διαγνωστικό Κέντρο HealthSpot της Κηφισιάς, θα παρέχει σε 100 άτομα προσφορά δωρεάν ελέγχου σακχάρου και χοληστερίνης στο Καρδιομεταβολικό του Κέντρο, ενώ το τελευταίο Σαββατοκύριακο των αγώνων θα βρίσκεται στο χώρο πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο του Ομίλου.

Ο Αθλητικός Όμιλος Κηφισιάς, ένα από τα πιο ιστορικά αθλητικά σωματεία του Δήμου Κηφισιάς που μετά από μια μεγάλη παύση λόγω πανδημίας, άνοιξε ξανά τις πύλες του για το OPEN τουρνουά Tennis. Το τουρνουά διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Tennis League και είναι ένα από τα πιο σημαντικά ερασιτεχνικά τουρνουά Τennis με τη συμμετοχή ανδρών και γυναικών έως και 65+ ετών στις κατηγορίες Μονά-Διπλά.